Rekondiční pobyt v Luhačovicích   od 7. 6. – 14. 6. 2021

Po dlouhém zimním a jarním období, které bylo opět poznamenáno výskytem nákazy koronavirem a následnými opatřeními vlády ČR, jsme s obavami očekávali, kdy bude povoleno uskutečnit náš plánovaný pobyt v Luhačovicích v Hotelu u Havlíčka. Štěstí se na nás usmálo a my jsme mohli v plánovaném termínu odjet na plánovanou rekondici. 

V hotelu jsme byli prvními hosty po uvolnění zákazu, celý hotel včetně stravování nám byl k dispozici bez dalších návštěvníků, takže jsme si bez obav,   po celou dobu pobytu užívali čerstvě připravené a dezinfikované prostředí ve dvoulůžkových pokojích vybavených sociálním zařízením a  televizí. 

Po celou dobu pobytu nám přálo počasí a tak jsme si každý den užívali krásného prostředí lázní Luhačovice a vycházek do okolí. Na výletech jsme navštívili jsme Pražskou čtvrt, luhačovický zámek a Pozlovice, kam jsme se dopravili vláčkem.

Pitnou kůru nám poskytly prameny Vincentka, Otovka, Aloiska a na vycházkách v okolní přírodě jsme posílili naše plíce a rozhýbali po dlouhé zimě ztuhlé klouby. Některé naše členky si užily několikrát za týden pobyt v plaveckém stadionu, který byl poloprázdný a poskytl nám aktivní relaxaci. 

Lázeňská kolonáda, příjemné kavárničky, rozkvetlá příroda  nám po aktivním programu umožnily

odpočinout si, občerstvit se a užít si lázenské atmosféry.

Pro všechny zúčastněné to byl dobrý start do nastávajících letních  dnů a těšíme se na další akce našeho klubu.